Raamdecoratie zonder boren

Gaten boren in je kozijnen om je raamdecoratie op te hangen? Overbodig met raamdecoratie op maat van Instyle Decoration. Onze raamdecoratie bevestig je zonder boren, maar met magneetkracht. Dat maakt onze raamdecoratie uitermate geschikt voor kunststof kozijnen, maar natuurlijk ook voor kozijnen van hout of aluminium. Inmeten doen wij voor je. Monteren kun je eenvoudig zelf.

Productfoto raamplissé dag en nacht. Raamdecoratie

Day ‘n Night

Productfoto van lamella raamdecoratie. Raamdecoratie

Lamella

Productfoto van Latende Jaloezie. Raamdecoratie

Latende Jaloezie

Productfoto van rolgordijn. Raamdecoratie

Rolgordijn met magneet

Productfoto van Splendid Pliss. Raamdecoratie

Splendid Pliss

Productfoto vaste raamplissé. Raamdecoratie

Vaste raamplissé

Raamdecoratie bevestigen zonder boren of schroeven ​

Er zijn verschillende manieren om raamdecoratie te bevestigen zonder boren of schroeven. Bij kunststof draai- en kiepramen is een bevestiging met klemmen mogelijk. Voldoende afstand tussen de onderzijde van het kozijn en de vensterbank zijn dan een belangrijke vereiste. En bij een vast kozijn is deze manier van montage niet mogelijk. Een andere optie is montage met dubbelzijdige plakstrips. Deze strips bevestig je op het kozijn en zijn een mooie oplossing voor als je raamdecoratie wilt bevestigen zonder boren of schroeven. Maar het kan beter én esthetischer. Door een slank en lichtgewicht aluminium frame waartussen de raamdecoratie zich bevindt. Het frame wordt met behulp van een magneet- en staalband tussen de glaslatten van het kozijn gemonteerd. Met het openen of kantelen van het raam blijft de raamdecoratie altijd strak tegen het raam hangen.

Plisségordijnen zonder boren

Plisségordijnen zijn geliefd door de strakke, maar tegelijkertijd tijdloze uitstraling. Plisségordijnen bewaren rust en geven eenheid. Door de top down bottom up bediening zijn de gordijnen op elke gewenste positie te schuiven. Kies voor onze traditionele Splendid Pliss plisségordijnen of onze Day ’n Night duo-plisségordijnen. Je bevestigt onze plisségordijnen zonder boren. Zo blijven je kozijnen intact.  

Rolgordijnen zonder boren

Met ons rolgordijn voorzie je elk raam van praktische, trendy raambekleding. Vriendelijk voor kozijnen, omdat je de rolgordijnen zonder boren monteert. Het rolgordijn is verkrijgbaar in lichtdoorlatende en verduisterende stoffen en wordt altijd op maat gemaakt.

Jaloezieën zonder boren

Veelzijdige raamdecoratie, met zowel een romantische als moderne uitstraling? Dat is weggelegd voor jaloezieën. Horizontale jaloezieën blenden goed met elke interieurstijl en doen wat ze moeten doen. Ze laten de hoeveelheid licht door die jij wenst én zorgen voor privacy. Ga je voor onze verfijnde Latende jaloezie, of voor de wat robuustere Lamella? En ook voor onze jaloezieën geldt; je hangt ze moeiteloos op, zonder dat je hoeft te boren.

Lamellen & shutters zonder boren

Hét kenmerk van horizontale lamellen of shutters zijn de bredere lamellen die je eenvoudig kunt kantelen. Het kenmerk van de Instyle shutters is dat je de shutters zonder boren monteert. Eenvoudig en snel. De volledig aluminium Lamella shutters maken elke ruimte sfeervol en zijn verkrijgbaar in verschillende lamelkleuren.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze producten of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op!

We helpen je graag!

Groep kinderen die naast raamdecoratie zitten.

Plan eenvoudig een inmeetafspraak aan huis

Gratis inmeetafspraak

We komen bij je langs om de horren of raamdecoratie gratis in te meten. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de juiste maat van de producten en geven we een passend advies voor jouw kozijnen. Daarnaast informeren we je direct over de producten en levertijd hiervan.

Bevestig jouw bestelling

We sturen je een prijsopgaaf, zodat je er nog even rustig over na kan denken. Zodra je akkoord geeft, gaan we direct voor je aan de slag.

Jouw bestelling geleverd

Je ontvangt de complete levering volgens afspraak. Het pakket bevat de bestelling inclusief instructies, om eenvoudig zelf te monteren.. Binnen no-time kun je genieten van je nieuwe raamdecoratie.