Hordeur schuifpui

De schuifpui zorgt voor verbinding tussen binnen en buiten. Zeker gedurende het voorjaar en de zomer is het prettig de pui open te zetten en te genieten van frisse buitenlucht in huis. Om te voorkomen dat insecten ook hun weg naar binnen vinden, is een hordeur voor de schuifpui aan te raden. De plisséhordeuren van Instyle zijn uitermate geschikt als schuifdeur horren én geven een luxe uitstraling. Plan een inmeetafspraak en geniet van 100% zekerheidsgarantie.

Hordeuren voor de schuifpui van Instyle

Jouw nieuwe Hordeur schuifpui:

Logo Official Keje dealer.
Sfeerfoto vaste plissehordeur.

Heerlijk ontspannen. Altijd!

Hordeur schuifpui op maat

Een hordeur in je schuifpui? Dan is het fijn als deze direct past. Wij komen daarom bij je langs, om jouw kozijn op te meten. Op deze manier profiteer je van 100% zekerheidsgarantie en geniet jij zorgeloos van jou op maat gemaakte schuifdeur horren.

Optimaal genieten van het mooie weer

Vanaf de maand april worden de dagen mooier en laat de zon zich steeds vaker zien én met meer kracht. Tijd om na de donkere dagen, de schuifpui weer open te zetten en letterlijk een frisse wind door het huis te laten waaien. Natuurlijk wil je hier optimaal van genieten en niet de hele dag besteden aan het weren van insecten, die door de open deuren naar binnen komen. Een hor van Instyle biedt hier de uitkomst. Schuif de pui open en de hordeur in de schuifpui dicht. Zo geniet je optimaal van jouw schuifpui en het mooie weer.

Waarop letten bij schuifdeur horren?

Over het algemeen is een schuifdeur breder dan een standaard deur die naar binnen of buiten toe opent. Wanneer je op zoek bent naar schuifdeur horren is het daarom belangrijk te kijken naar de verkrijgbare breedte afmeting. Een standaard schuifdeur is gemiddeld 1,2 tot 1,5 meter breed. Onze originele plisséhordeur wordt op maat gemaakt met als maximale breedte 1,9 meter. De stijlvolle Splendid Plisséhordeur is verkrijgbaar tot 1,8 meter breed. Naast de afmeting van de schuifdeur hor is het belangrijk te letten op de manier van openen. Kies voor een hordeur voor openslaande deuren. Voor een schuifdeur kun je beter een hordeur kiezen die openschuift. Dit is zowel bij onze originele als Splendid plisséhordeur het geval.

Hordeur schuifpui monteren

Nadat je de keuze hebt gemaakt over welke hordeur passend is in jouw woning, kun je zelf aan de slag met de montage. We hebben dit zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt, met instructies die je stap voor stap doorloopt. Zo geniet je van een volledig zorgeloze ervaring en kun je direct genieten van jouw hordeur. Onze hordeuren voor in de schuifpui, zijn te monteren zonder gaten te hoeven boren in jouw kozijnen. Op deze manier kun je blijven genieten van jouw kozijnen en schuifdeur hor.

Plisse hordeur schuifpui

Op het moment dat je kiest voor een hordeur voor je schuifpui, heb je ook de optie om te kiezen voor een plissé hordeur in de schuifpui. De plissé hordeur voor in de schuifpui is een stijlvolle optie. Door het geplisseerde zwarte gaas haal jij een stijlvolle hordeur in huis. Bovendien is het zwarte gaas enigszins zonwerend. Op dagen dat de zon volledig jouw huis binnentreedt, zorgen onze horren voor een aangename ervaring. De felheid van het zonlicht wordt gebroken en zo bescherm je bijvoorbeeld je meubels tegen verkleuring door zonlicht.

Voordelen van een hordeur voor jouw schuifpui

Een hordeur plaatsen in jouw schuifpui heeft een aantal voordelen. Een hordeur voor in de schuifpui is tegenwoordig namelijk veel meer dan enkel een hordeur die insecten buiten houdt. Een Instyle hordeur is een stijlvolle toevoeging aan jouw huis. Door een hordeur te plaatsen in jouw schuifpui, haal je het beste uit jouw schuifpui. Je houdt insecten buiten, maar ook zonlicht. Daarnaast lopen huisdieren of kinderen niet constant van binnen naar buiten, of andersom. Op deze manier kun je genieten van het mooie weer, zonder al het ongemak van een deur die open staat.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze producten of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op!

We helpen je graag!

Eenvoudig een afspraak

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: