Inspiratie

Welke soorten horren en raamdecoratie zijn er eigenlijk? En wat past er dan het beste bij jou?

Het vinden van de juiste raamdecoratie kan een hele zoektocht zijn. Maar geen nood! Wij helpen je graag. We delen de laatste trends met je. Zo krijg jij een beter idee over welk type raamdecoratie en welke stijl het beste bij je past.

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Inspiratie. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Inspiratie inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Inspiratie altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Inspiratie.