Veelgestelde vragen

Algemeen

Bij Instyle Decoration produceren en leveren we enkel raamdecoratie op maat. Zo zorgen we voor raamdecoratie die altijd perfect past. Omdat het complete productieproces in Nederland plaatsvindt, kunnen we snel leveren.

Voor de productie van onze raamdecoratie gebruiken we hoogwaardige materialen, zodat je jaren plezier hebt van je aankoop. Over het algemeen heeft raamdecoratie weinig onderhoud nodig.  

We adviseren je voor de reiniging een (lichtvochtige) doek te gebruiken om bijvoorbeeld stof te verwijderen of een plumeau. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen.

Het frame met daartussen de raamdecoratie kun je eenvoudig verwijderen. Zet het frame wel op een veilige plek, om beschadiging te voorkomen.

Meten

Als je raamdecoratie via ons bestelt, dan sturen we een inmeetspecialist bij je langs. Zo weet je altijd zeker dat de juiste maten doorgegeven worden. 

Het is niet mogelijk om zelf de maten aan ons door te geven. Eén van onze inmeetspecialisten komt graag bij je aan huis. Dat is een onderdeel van onze service. 

In principe hoef je nergens rekening mee te houden. Wel is het prettig als de op te meten kozijnen vrij zijn van eventuele obstakels, zodat onze inmeetspecialist overal goed bij kan. 

Montage & Levering

Na je akkoord wordt de productie ingepland. We hanteren in principe een levertermijn van 15 werkdagen. Mochten we onverhoopt uitlopen, dan informeren we je daarover. Gekozen voor een afwijkende RAL-kleur of materiaal onverhoopt niet aanwezig? Ook dan wijkt de levertijd af. 

Hiervoor verwijzen we je naar onze algemene voorwaarden 

Wij versturen je bestelling altijd gratis. 

Jazeker. De verzending van je bestelling kun je volgen via de trackingcode die je de dag voor levering van ons ontvangt.  

Monteren van onze raamdecoratie op maat kun je eenvoudig zelf. Met de bijgeleverde montagehandleiding. Hier leggen we je stap voor stap uit hoe je het product bevestigt. 

Toch liever niet zelf monteren? Je kunt gebruik maken van onze montageservice. Wij berekenen hiervoor een standaardbedrag van €100.

De montage van een hor kun je heel eenvoudig zelf. Er zijn maar weinig handelingen voor nodig. We voorzien je raam- of hordeur altijd van een duidelijke handleiding. Je kunt ook gebruik maken van onze montageservice. Wij brengen dan eenmalig € 100,- in rekening

Eén van onze inmeetspecialisten komt de hordeur bij je inmeten. Zo ben je ervan verzekerd dat de maten correct zijn. Het monteren van je plisséhordeur kun je eenvoudig zelf. 

Producten & toepassing

Het merendeel van onze raamdecoratie is ook geschikt voor in vochtige ruimtes, zoals in een badkamer. Dat geldt in elk geval voor onze raamhorren. De niet- doorschijnende stoffen van onze raambekleding zijn ook allemaal vochtbestendig. Zo heb je altijd voldoende privacy in je badkamer. 

Jazeker! Het maakt niet uit of je kozijn van hout, kunststof of aluminium is. Wij maken raamdecoratie voor elk kozijn. Dankzij ons innovatieve frame is het zelfs mogelijk om raamdecoratie zonder boren en schroeven te monteren. 

Raamdecoratie van Instyle kan geplaatst worden in combinatie met (traditionele) openslaande ramen,  maar ook in combinatie met kantelkiepramen. Door het sterke magneet- en staalband op het kozijn, valt het product er nooit van af. Hierdoor kun je je raam altijd veilig openen en kiepen.

Daarnaast is onze raamdecoratie ook geschikt voor deuren, tuindeuren en schuifpuien. 

Het is niet mogelijk om stalen op te vragen. Als onze specialist bij je thuis komt laat hij of zij je graag alle mogelijkheden zien. Naast de standaard RAL-kleuren van het profiel, kun je ook kiezen voor een afwijkende kleur. Houdt dan wel rekening met een doorlooptijd die langer is dan 15 werkdagen. 

Onze raamdecoratie en horren zijn geschikt voor elk type rechte ramen en deuren. Dus ook voor ramen die kantelen en draaien. Onze raamdecoratie bevestig je namelijk met een aluminium frame tussen de glaslatten van het kozijn. Onze horren zijn op verschillende manieren te bevestigen. Voor specifieke informatie kun je uiteraard contact met ons opnemen. 

De kosten voor raamdecoratie of horren zijn afhankelijk van een aantal factoren. Waaronder de grootte van het raam of de deur en het soort raamdecoratie dat je kiest. We maken altijd een offerte op maat met een vaste prijs. 

Retourneren

Het is niet mogelijk om raamdecoratie op maat te retourneren. Dit kun je nalezen in onze Algemene Voorwaarden, artikel 8.2.

De garantie en garantieperiode zijn volgens de wet en de Algemene Voorwaarden vastgesteld. De garantieperiode geldt vanaf de datum van aankoop. Wij maken jouw raamdecoratie met zorg en aandacht. Toch kan het tijdens verzending gebeuren dat je aankoop beschadigd raakt. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op. Mail ons via: info@instyledecoration, vul het contactformulier in of bel ons; 06 470 46 368.

Klachten

Het kan gebeuren dat iets niet gaat zoals gepland of gewenst. Dat vinden we natuurlijk ontzettend vervelend. Aarzel niet om je klacht aan ons kenbaar te maken. Mail ons via info@instyledecoration, vul het contactformulier in of bel ons op 06 470 46 368. Samen gaan we dan op zoek naar een passende oplossing.

Nog niet het antwoord op jouw vragen?

We helpen je graag met het beantwoorden van al jouw vragen! Vul het formulier hiernaast in zodat we contact met je kunnen opnemen.

We reageren meestal binnen 1 werkdag.