Raamhorren op maat

Zet maar open; je deur of raam! Geniet van frisse lucht en houd insecten buiten met onze raamhorren op maat. Twee vliegen in één klap noemen we dat 😉

#musthave

Ons assortiment raamhorren

Raamhor op maat

Niets zo vervelend als muggen of andere insecten in huis. Voorkom deze irritatie door een raamhor op maat te plaatsen. Bij Instyle Decoration hebben we voor ieder raam en elk type kozijn een passende hor. Een deel van onze raamhorren kan zonder boren en schroeven geplaatst worden, waardoor deze ideaal zijn voor ramen met kunststof kozijnen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan komt één van onze vakmannen bij je langs om de raamhor(ren) in te meten. Zo heb jij 100% garantie dat de hor perfect past. Het plaatsen van een Instyle Decoration raamhor op maat doe je eenvoudig zelf met behulp van de bijgeleverde instructies.

Raamhor op maat bestellen bij Instyle Decoration

Heb je een raamhor op maat gevonden die bij jouw raam, kozijn en wensen aansluit? Plan dan een inmeetafspraak met één van onze vakmannen. Het inmeten van een raamhor op maat is namelijk een precieze klus. Wanneer je dit door een professional laat uitvoeren heb je 100% garantie dat de raamhor perfect past. Nadat de raamhorren zijn ingemeten sturen we je een prijsopgaaf. Zodra je hier akkoord op hebt gegeven gaan we voor je aan de slag. Je ontvangt jouw complete bestelling inclusief instructies om de raamhor op maat eenvoudig zelf te kunnen plaatsen. Binnen no-time heb je alles op z’n plek en kun jij ongestoord genieten van de frisse buitenlucht in huis.

Raamhor op maat voor kunststof kozijnen

Heb je kunststof kozijnen in je huis? Kies dan voor een raamhor op maat die zonder boren of schroeven gemonteerd kan worden. Boorgaten in kunststof kozijnen zijn namelijk niet te herstellen. Onze inzetraamhorren zijn uitermate geschikt voor ramen met kunststof kozijnen. Dit type raamhor klemt zichzelf met behulp van een aluminium flens vast in het kozijn. Het plaatsen en verwijderen van deze raamhor op maat gaat eenvoudig en met weinig kracht. Doordat de hor zich vastklemt in het kozijn is deze ook geschikt voor draaikiepramen. En ook wanneer je niet wilt boren in jouw houten kozijn is dit type raamhor een goede keuze.

Vaste raamhor op maat

Wanneer je op zoek bent naar een eenvoudige en duurzame raamhor op maat, raden wij onze vaste raamhorren aan. Je hebt hierbij keuze uit de vaste raamhor met scharnieren of draaiwervels, de vaste raamhor plissé of de rolhor. Deze worden allen gemonteerd met schroeven en zijn geschikt voor ramen met houten kozijnen die naar buiten toe openen. De boorgaten worden voorzien van afdekdopjes, waardoor deze na montage niet meer zichtbaar zijn. Het frame van de raamhor op maat is in verschillende RAL-kleuren verkrijgbaar. Zo laat je de raamhor niet enkel in formaat, maar ook qua uitstraling perfect aansluiten op jouw kozijn!

Raamhorren met luxe uitstraling

Een raamhor met plisségaas zorgt voor een stijlvolle en luxe uitstraling. Het zwart geplisseerde gaas beschermt tegen insecten én heeft een licht zonwerend effect. Wanneer je graag een raamhor met plisségaas wilt heb je bij Instyle Decoration keuze uit de vaste raamhor plissé en de inzetplissehor Ziza. De inzetplissehor is zonder boren en schroeven te monteren en daarom uitermate geschikt voor kunststof kozijnen. Dit type raamhor op maat is daarnaast eenvoudig te verstellen met het top down bottom up bedieningssysteem. Hierdoor kan de raamhor in iedere gewenste stand gepositioneerd worden.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze producten of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op!

We helpen je graag!

Groep kinderen die naast raamdecoratie zitten.

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Raamhorren op maat. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Raamhorren op maat inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Raamhorren op maat altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Raamhorren op maat.

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: