Rolhor

Een rolhor van Instyle Decorations is een hor die zowel in als op het kozijn past. Op deze manier kan je bij verschillende ramen genieten van een rolhor op maat. De rolhor is enkel geschikt voor houten kozijnen. Omdat we je graag een zorgeloze ervaring geven, meten wij de horren bij je thuis op. Zo heb je altijd 100% zekerheid dat de hor past.

Rolhorren op maat van Instyle

Jouw nieuwe Rolhor:

Logo Official Keje dealer.
Sfeerfoto vaste plissehordeur.

Heerlijk ontspannen. Altijd!

Rolhor op maat

De rolhor van Instyle Decorations is een raamhor op maat. De naam zegt het al; je rolt de hor gemakkelijk van boven naar beneden. Door de handgrepen aan zowel de linker- als rechterkant van de hor, schuif je de hor in de gewenste stand. Hierdoor worden muggen en andere insecten buitengehouden en kan jij het raam heerlijk openzetten. Ideaal tijdens of na een mooie zomerdag! Laat dat zomerse briesje maar binnenkomen!

Rolhor in de kleur van jouw kozijn

Een rolhor die past bij de kleur van je kozijnen? Geen probleem bij Instyle. Het frame van onze horren is beschikbaar in verschillende kleuren. Zo is er altijd een kleur die past bij jouw kozijnen. Je kunt de hor dus helemaal afstemmen op jouw huis en smaak. Bovendien draagt de hor zo extra bij aan het gevoel dat jouw huis écht af is.

Jouw rolhor op maat eenvoudig bestellen

Bestellen van jouw rolhor op maat kan bij Instyle Decorations eenvoudig en in drie stappen. Stap 1: de hor inmeten. De eerste stap is dat we een afspraak maken om de hor in te meten. Op deze manier kunt je zorgeloos genieten van jouw hor zonder je druk te maken over het inmeetproces. Daarnaast kunnen we je tijdens de afspraak direct informeren over alle beschikbare horren op maat en hun levertijd. Stap 2: Jouw bestelling. Nadat je een keuze hebt gemaakt, sturen we een prijsopgave. Zodra je akkoord hebt gegeven op deze opgave, gaan we voor je aan de slag. Stap 3: Jouw rolhor monteren. Het complete pakket ontvang je vervolgens thuis. Dit is inclusief heldere instructies zodat je zelf de rol hor gemakkelijk kunt plaatsen. Voor je het weet heb je jouw hor bevestigd en kun je zorgeloos ramen en deuren openzetten.

Optimaal gebruiksgemak

Onze rolhorren op maat kun je eenvoudig zelf monteren. En ook na plaatsing zijn ze makkelijk in gebruik én ze gaan jaren mee. De producten verkleuren bijvoorbeeld niet, omdat er een speciale zon- en zeebestendige coating op zit. Het horrengaas is stevig en kan tegen een stootje. Hierdoor kun jij lang genieten van een mooie en stijlvolle hor.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze producten of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op!

We helpen je graag!

Eenvoudig een afspraak

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: