Raamdecoratie

Je raam is pas compleet met raamdecoratie. Een niet te missen onderdeel van je interieur. Raamdecoratie geeft sfeer, beschermt én zorgt voor privacy. 

Enjoy!

Raamdecoratie van Instyle

Instyle Decoration biedt een ruim assortiment raamdecoratie op maat, waarvan een groot deel geschikt is voor kunststof kozijnen. Heb je de raamdecoratie gevonden die bij jouw wensen aansluit? Dan komt één van onze specialisten bij je langs om de producten in te meten. Zo hoef jij je hier geen zorgen over te maken en heb je 100% garantie dat alles perfect past. De montage van onze raamdecoratie doe je eenvoudig zelf met behulp van de bijgeleverde instructies. Binnen no-time en in veel gevallen zelfs zonder boren of schroeven heb je alles op z’n plek!

Raamdecoratie op maat

Maak jouw raam af met de juiste raambekleding. Kies je een rolgordijn, plisségordijn of ga je toch voor een jaloezie. De keuze is aan jou. Om zeker te weten dat je raambekleding altijd past, komen wij de maten bij je opmeten. Wel zo handig! 

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Raamdecoratie. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Raamdecoratie inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Raamdecoratie altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Raamdecoratie.

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: