Latende Jaloezie

Een jaloezie die je zonder boren en schroeven monteert…Dat is ons Latende jaloezie. Speciaal geschikt voor kunststof kozijnen, maar ook heel goed te gebruiken bij houten- of aluminium kozijnen. Met een trekbalk kunnen de lamellen van de jaloezie gekanteld worden in de gewenste positie.

vanaf € 250,-

Unieke raamdecoratie

De Latende jaloezie van Instyle Decoration is een uniek soort raamdecoratie. Het betreft een jaloezie in een frame. Hierdoor blijft de Latende altijd strak tegen het glas zitten, ook wanneer het raam in kiepstand staat. Het frame van de jaloezie wordt met behulp van een magneet- en staalband op het kozijn bevestigd. Je monteert de Latende jaloezie dan ook eenvoudig zelf, zonder boren of schroeven! Instyle jaloezieën zijn voorzien van een trekbalk, waardoor deze voldoen aan de child safety eisen.

 

Volledig op maat gemaakt

Bij Instyle Decoration maken we de Latende jaloezieën perfect op maat voor jouw kozijn. Het inmeten van raamdecoratie is een precieze klus. Eén van onze inmeetspecialisten komt dan ook graag bij je langs om de Latende jaloezieën in te meten. Zo heb jij 100% garantie dat de raamdecoratie tot op de millimeter nauwkeurig in jouw kozijn past. De Latende jaloezie is verkrijgbaar in 14 verschillende lamelkleuren. Onze inmeetspecialist neemt kleurstalen voor je mee, zodat je de kleuropties nog even rustig in het echt kunt bekijken.

Latende Jaloezie

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Latende Jaloezie. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Latende Jaloezie inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Latende Jaloezie altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Latende Jaloezie.

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: