Over Instyle

Van je huis een thuis maken; een veelgehoorde kreet. Je thuis voelen is lekker wonen. Door een fijne inrichting. Raamdecoratie is daar een onderdeel van. Het maakt je huis af.

Het vinden van de juiste horren of raamdecoratie kan een hele klus zijn. Want het gaat niet alleen om het kiezen van de juiste soort bekleding en een mooie kleur, het gaat om meer. Al vanaf het begin helpen wij je bij het maken van de juiste keuze. We sturen je een inmeetspecialist. Naast nauwkeurig opmeten, neemt onze specialist de tijd om alle opties uit te leggen. De montage kun je zelf. Eenvoudig en snel. Zo kun jij binnen een mum van tijd genieten van je nieuwe raambekleding. Wij doen alles voor een zorgeloze ervaring. Dat vinden we zelfs zo belangrijk dat we werken met een 100% zekerheidsgarantie. Zo kun jij al vanaf het begin genieten.

Sfeerfoto van woonkamer met grote ramen.

Zorgeloos
genieten!

Voor elk raam en elke deur een passende oplossing

Voor openslaande ramen enkantelkiepramen, maar ook als je liever (nog) niet boort in de nieuwe kozijnen van je ramen en deuren. Of ze nu van hout, aluminium of kunststof zijn. Instyle heeft een passende oplossing voor elk raam en elke deur. Dus ook voor die van jou. We besteden aandacht aan kwaliteit, eenvoud en design, zodat je hor of raamdecoratie één wordt met je kozijn. Met een veilige bediening en altijd op maat gemaakt.

We helpen je graag

Wij gaan voor een veilige, ontspannen en gelukkige woonervaring. Met op maat gemaakte horren en raamdecoratie, zodat het altijd perfect past. In alles wat we doen denken we na over een zorgeloze ervaring. Door eenvoud te combineren met veiligheid en comfort. We maken jouw nieuwe raambekleding van begin tot eind in Nederland en door ervaren vakmensen. Zo houden we niet alleen de regie, maar kunnen we ook snel leveren. We staan voor je klaar. Met deskundige mensen, goede service en producten van de beste kwaliteit. Zodat jij met een goed gevoel geniet van jouw nieuwe raambekleding.

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: