Horren op maat

Wat voor raam of deur je ook hebt; wij maken je hor op maat. Zodat ‘ie perfect past. Wij komen bij je thuis inmeten. Jij monteert je hor op maat zelf. Snel en zonder gedoe, zodat je snel kunt genieten! 

Horren op maat van Instyle

Onze op maat gemaakte horren zijn van topkwaliteit en worden in Nederland geproduceerd. Zo kunnen we de kwaliteit bewaken én jouw horren snel leveren. Met onze horren op maat bieden we een oplossing voor ieder type raam en deur. Start je bestelling met het inplannen van een meetafspraak. Eén van onze specialisten komt dan bij je langs om de horren in te meten. We bieden hiermee 100% garantie dat jouw horren op maat perfect in het kozijn passen. Het plaatsen van de hor doe je eenvoudig zelf en in sommige gevallen zelfs zonder boren of schroeven!

Een comfortabele woonervaring met horren in huis

Tijdens een aangename voorjaars- of zomerdag wil je buiten graag naar binnen halen. Hoewel, die vliegen, muggen en andere insecten mogen wel buitenshuis blijven! Horren op maat laten maken biedt de uitkomst. Je laat de horren eenvoudig aansluiten op de rest van het interieur door een framekleur te kiezen die bij jouw stijl past. En de op maat gemaakte horren van Instyle passen uiteraard altijd in het desbetreffende deur- of raamkozijn. Het inmeten van de hor vraagt echter wel enige precisie. We komen dan ook graag bij je langs om de kozijnen op te meten, zodat jij vervolgens de juiste horren op maat kunt bestellen.

Horren op maat voor ieder kozijn

Onze op maat gemaakte horren zijn geschikt voor ieder raam- en deurkozijn. Bij Instyle heb je keuze uit een ruim assortiment horren op maat. We hebben horren die geschikt zijn voor kunststof, houten of aluminium kozijnen. Een deel van onze horren kan worden bevestigd met behulp van een staal- en magneetstrip. Hierdoor hoeft er niet in het kozijn geboord te worden en plaats je de hor gemakkelijk en snel. Zo bieden we met onze horren op maat voor iedereen een passende oplossing. En doordat het hele productieproces in Nederland plaatsvindt, kunnen we jouw raamhor op maat snel en zorgvuldig leveren.

Een sfeervolle aanvulling op jouw interieur

Horren op maat zijn niet enkel een praktische, maar ook een sfeervolle aanvulling op de inrichting van jouw woning. Bij ieder type hor heb je keuze uit verschillende RAL kleuren voor het profiel van de hor. En tegen meerprijs zijn ook andere kleuren mogelijk. Zo laat je de hor eenvoudig aansluiten op de rest van het interieur. Daarnaast heb je bij sommige op maat gemaakte horren keuze uit verschillende soorten gaas. Denk bijvoorbeeld aan zwart gaas, pollengaas of petscreen gaas. Bij onze plisséhorren kun je er zelfs voor kiezen het product te laten voeren met een stof! Zo bieden we voor ieder interieur passende horren op maat.

Horren op maat laten maken

Een op maat gemaakte hor of hordeur van Instyle past altijd, mits deze goed ingemeten worden. Daarom komt één van onze ervaren vakmannen graag bij je langs om de horren in te meten. Deze vakman kan je eveneens alle kleurstalen, stoffen en mogelijkheden laten zien, zodat je een goede keuze kunt maken. Vervolgens kun je de gewenste horren op maat bij ons bestellen. Wij gaan direct voor je aan de slag.

Binnen 15 dagen wordt het product geleverd. Heb je na ontvangst van de horren nog vragen of heeft het product extra zorg nodig? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. We helpen je graag.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze producten of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op!

We helpen je graag!

Sfeerfoto van Splendid plisséhordeur in woonkamer.

Plan eenvoudig een inmeetafspraak aan huis

Gratis inmeetafspraak

We komen bij je langs om de horren of raamdecoratie gratis in te meten. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de juiste maat van de producten en geven we een passend advies voor jouw kozijnen. Daarnaast informeren we je direct over de producten en levertijd hiervan.

Bevestig jouw bestelling

We sturen je een prijsopgaaf, zodat je er nog even rustig over na kan denken. Zodra je akkoord geeft, gaan we direct voor je aan de slag.

Jouw bestelling geleverd

Je ontvangt de complete levering volgens afspraak. Het pakket bevat de bestelling inclusief instructies, om eenvoudig zelf te monteren.. Binnen no-time kun je genieten van je nieuwe raamdecoratie.

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: