Klemhor

Doordat de hor op maat geplaatst wordt door roestvrij stalen klemmen, kan je deze hor plaatsen zonder te boren. Jouw kozijnen blijven intact, waardoor je nog meer kunt genieten van jouw horren!

vanaf € 100,-

Klemhor op maat

Bij ons ben je altijd 100% zeker van een perfect passende hor. De klemhor is een hor op maat. Onze inmeetspecialist komt gratis bij je langs om je toekomstige hor op te meten. Bovendien heb je door onze inmeetspecialisten geen onzekerheid over eventuele verkeerde maten. We helpen je graag. Zo kun je al vanaf het begin genieten van jouw klemhor. Ideaal!

Klemhor zelf monteren

Klemhor gekozen? Monteren doe je zelf. Met behulp van de bijgeleverde instructies. Je kunt dus direct aan de slag en snel genieten van frisse lucht door het huis.

Klemhor voor draaikiepraam

Een klemhor van Instyle Decorations is speciaal gemaakt voor een draaikiepraam. Met de roestvrij stalen klemmen, plaatst je de hor gemakkelijk in het kozijn. Doordat er een borstel op de hor zit, maakt de hor geen krassen tijdens het plaatsen. Daarnaast zorgt de borstel ervoor dat het product goed aansluit op het kozijn.

Klemhor op maat

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Klemhor. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Klemhor inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Klemhor altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Klemhor.

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: