Inmeetafspraak

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Afspraak

We komen bij je langs om de horren of raamdecoratie in te meten. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het inmeten van de producten en kunnen we je direct informeren over de producten en levertijd hiervan.

Bevestiging van je bestelling

We sturen je een prijsopgaaf . Zodra je hier akkoord op hebt gegeven gaan we voor je aan de slag.

Jouw bestelling op de deurmat

Je ontvangt de complete levering volgens afspraak. Het pakket bevat de bestelling inclusief instructies, om eenvoudig zelf te monteren.. Binnen no-time kun je genieten van je nieuwe raamdecoratie.

Vrijblijvend adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul het formulier in om jouw voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo spoedig mogelijk!

Sfeerfoto van blije vrouw op een bank.

Instyle Decoration levert alleen aan de Nederlandse particulier.

Only available for Dutch customers.

Uniquement disponible pour les clients néerlandais.

Daarom Instyle

Wij gaan voor een veilige, ontspannen en gelukkige woonervaring. Met op maat gemaakte raamdecoratie, zodat het altijd perfect past. In alles wat we doen denken we na over een zorgeloze ervaring. Door eenvoud te combineren met veiligheid en comfort. We maken jouw nieuwe raamdecoratie van begin tot eind in Nederland en door ervaren vakmensen. Zo houden we niet alleen de regie, maar kunnen we ook snel leveren. We staan voor je klaar. Met deskundige mensen, goede service en producten van de beste kwaliteit. Zodat jij met een goed gevoel geniet van jouw nieuwe raambekleding.