Hordeur op maat

Deur open, hordeur dicht. Haal een stukje buiten naar binnen. Op elk moment van de dag. Het horrengaas houdt insecten en zelfs pollen buiten. Zo kun jij zorgeloos genieten. 

Hordeur op maat zonder boren of schroeven

Wil je geen insecten en minder pollen, maar wel frisse lucht in huis? Kies dan voor een hordeur op maat van Instyle Decoration.

Voor iedere type kozijn bieden wij de perfecte hordeur op maat. Bovendien zijn onze deurhorren zijn van hoge kwaliteit en bestand tegen alle weersinvloeden.

Al onze maatwerk producten worden bij je thuis ingemeten door een ervaren vakman.

De productie vindt plaats in Nederland, waardoor we de kwaliteit kunnen bewaken en jouw hordeur voor schuifpui op maat snel kunnen leveren.

De hordeur is zó ontwikkeld dat je deze eenvoudig en binnen 5 minuten kunt monteren.

Hordeur op maat met respect voor jouw kozijnen

Onze deurhorren zijn op verschillende manieren te monteren. In sommige gevallen zelfs zonder boren of schroeven! Deze manier van monteren is zeker in het geval van kunststof kozijnen aan te raden. Boorgaten in kunststof kozijnen zijn namelijk niet meer te herstellen. Bij montage zonder boren of schroeven wordt de hordeur op maat als het ware tussen het kozijn geklemd. Het frame van de deurhor is dan voorzien van veren, waardoor het zichzelf vastdrukt in het kozijn. De montage van onze deurhorren doe je eenvoudig zelf. Het inmeten van de deurhor is echter een specialistische klus. Plan hiervoor een meetafspraak in met één van onze vakmannen.

Een hordeur op maat biedt méér dan insectwering

De voornaamste functie van een hor is het buitenhouden van insecten. Zo kun jij ongestoord genieten van frisse buitenlucht. Echter biedt een hordeur op maat nog meer voordelen! Naast insecten houdt het fijne horrengaas namelijk ook een deel van de pollen buiten. Een groot voordeel voor mensen die last hebben van hooikoorts. Verder vormt de hordeur op maat een barrière voor kinderen en huisdieren. Het voorkomt dat zij zomaar naar buiten kunnen lopen. Met deurhorren kun je de deur op een aangename voorjaars- of zomerdag dus in alle opzichten onbezorgd open laten staan.

Altijd een passende deurhor

Welk formaat, type of materiaal deurkozijn je ook hebt, onze deurhorren passen altijd! Heb je een hordeur op maat gevonden die bij jouw wensen en stijl past? Dan komt één van onze vakmannen bij je langs om deze in te meten. We bieden je dan ook 100% garantie dat jouw hordeur perfect past. Je kunt onze specialist alles vragen over de Instyle Decoration deurhorren. Daarnaast ontvang je specifieke informatie over het product en de bijbehorende levertijden. Twijfel je welke deurhor op maat het beste aansluit op jouw wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

Deurhorren bestellen bij Instyle Decoration

Heb je de hordeur op maat gevonden die bij jouw wensen past? Je kunt de hor zelf inmeten of een inmeetafspraak plannen. Eén van onze inmeetspecialisten komt dan bij je langs om de hordeur in te meten. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het juist inmeten en kunnen wij je gelijk informeren over de producten en bijbehorende levertijden. Na het inmeten ontvang je een bevestiging van je bestelling. We sturen je een prijsopgaaf met de gewenste deurhorren. Zodra je akkoord hebt gegeven starten wij met het op maat maken van de hordeuren. Je ontvangt de complete levering op de afgesproken datum. De deurhor op maat wordt geleverd met montage instructie. Binnen no-time heb je alles op z’n plek!

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze producten of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op!

We helpen je graag!

Sfeerfoto van Splendid plisséhordeur in woonkamer.

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Hordeur op maat. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Hordeur op maat inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Hordeur op maat altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Hordeur op maat.

Veelgestelde vragen

Een plisséhor is een type hordeur of -raam dat gebruikmaakt van een gevouwen net, vergelijkbaar met een harmonica, dat zijdelings over een rail glijdt. Dit ontwerp maakt de plisséhor zeer gebruiksvriendelijk, omdat het gemakkelijk open en dicht kan worden geschoven zonder de ruimte in beslag te nemen die traditionele schuifhorren nodig hebben.

De beste hordeur is onze plissé hordeur op maat. Deze hordeur biedt gebruiksgemak doordat ze soepel open en dicht glijdt, is betaalbaar, past perfect in je deuropening, en integreert mooi met je interieur. Belangrijk is ook dat ze effectief muggen, vliegen en andere insecten buiten houdt.

Een op maat gemaakte hordeur begint bij ons al vanaf €300,- euro.

Een hordeur op maat bestellen zorgt ervoor dat deze perfect past in jouw deuropening, wat essentieel is voor een effectieve bescherming tegen insecten. Bovendien kun je een ontwerp kiezen dat beter past bij je huisdecoratie, waardoor de hordeur niet alleen nuttig is, maar ook mooi oogt in je woning.

Een hordeur op maat bestellen zorgt ervoor dat deze perfect past in jouw deuropening, wat essentieel is voor een effectieve bescherming tegen insecten. Bovendien kun je een ontwerp kiezen dat beter past bij je huisdecoratie, waardoor de hordeur niet alleen nuttig is, maar ook mooi oogt in je woning.

De levensduur van een plisséhordeur hangt af van de plaatsing (binnen of buiten) en hoe er mee wordt omgegaan. Voor advies op maat kun je gerust contact met ons opnemen; een van onze experts staat je graag te woord.

Het schoonmaken van een plisséhordeur doe je door eerst stof en vuil uit de randen en rails te verwijderen met een stofzuiger op een lage stand of een vochtige doek. Vervolgens reinig je het gaas zachtjes met een zachte borstel of een licht vochtige doek, zonder te veel druk te gebruiken om beschadigingen te voorkomen. Gebruik geen zeep of andere reinigingsproducten, aangezien deze het materiaal kunnen aantasten. Laat de hordeur ten slotte goed aan de lucht drogen voordat je deze terugplaatst.

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: