Plisse hordeur

De plissé hordeuren van Instyle laten je zorgeloos genieten van jouw huis. De hor vormt een stijlvolle toevoeging aan jouw deur, tuindeur of schuifpui. Door het zwarte geplisseerde gaas houd je niet alleen insecten buiten, maar ook overmatig zonlicht én pollen.

De horren worden door Instyle zelf ingemeten, waardoor jij profiteert van 100% zekerheidsgarantie. En het maakt niet uit of je houten, kunststof of aluminium kozijnen hebt, wij hebben voor iedere deur een geschikte hor. Twijfel je welke hor het beste past? Neem gerust contact met ons op.

Jouw nieuwe Plisse hordeur:

Instyle-vaste-plissehordeur

Heerlijk ontspannen. Altijd!

Plissé hordeur op maat

Bij Instyle schaf je een plisse hordeur aan die direct past in jouw deur of schuifpui. Onze horren komen we zelf inmeten. Hierdoor ben jij verzekerd van een plissé hordeur op maat. Bovendien is het uitkiezen en plaatsen van een plissé hordeur voor jou een zorgeloze ervaring. Instyle regelt alles om jou te voorzien van een plissé hordeur op maat. Wil je dat jouw hordeur perfect aansluit op jouw interieur? Kies dan voor een frame in dezelfde kleur als de kozijnen. De hordeur zal zo minder opvallen en meer een geheel vormen met de rest van jouw huis.

Hoe werkt een plissé hordeur?

Een plissé hordeur is een hordeur die je laat plaatsen in het kozijn van bijvoorbeeld een openslaande deur of schuifdeur. Dit kan een vaste hordeur zijn of een die je alleen ziet en gebruikt wanneer je deze nodig hebt. Een plissé hordeur kenmerkt zich door het geplisseerde zwarte gaas. Het gaas is in piramides gevouwen en vormt daarmee ook een stijlvol element in jouw huis. Bovendien hebben de horren een lange levensduur door het sterke frame waarin ze geplaatst worden.

Eenvoudig monteren

Je perfecte plissé hordeur in huis? Tijd om te monteren. Zonder veel gedoe. Je bevestigt jouw plissé hordeur eenvoudig. In sommige gevallen zelfs zonder boren en dat betekent geen schade aan je kozijnen. Binnen no time kun jij genieten van je hordeur.

Geschikt voor ieder type deur

Een Instyle plissé hordeur is geschikt voor ieder type deur. Plaats de hordeur bijvoorbeeld in jouw schuifpui of in de openslaande deuren van jouw woning. Het grote voordeel van een plissé hordeur? Je loopt nog steeds makkelijk van binnen naar buiten, en andersom. Daarnaast sluit de hordeur alle kiertjes en mogelijke gaatjes goed af. Insecten blijven buiten, waar ze horen en jij kunt heerlijk genieten van de frisse lucht.

Plissé hordeur schoonmaken

Stap 1: Frame & rails. Belangrijk bij een plissé hor is dat je eerst al het overmatige stof en vuil verwijdert in de randen en rails. Dit kun je doen met de stofzuiger of met een vochtig doekje. Daarna is de hor zelf aan de beurt voor een schoonmaakbeurt.

Stap 2: Het plisségaas. Het gaas van een plissé hordeur kun je op verschillende manieren schoonmaken. Gebruik bijvoorbeeld de stofzuiger, maar doe dit enkel met een speciaal opzetstuk en een lagere zuigkracht. Zo blijft de hor mooi en heel. Een andere methode om de hor schoon te krijgen is door een zachte borstel licht vochtig te maken. Vervolgens ga je met de borstel zachtjes over de hor heen, wees er alert op dat je niet te veel druk zet.

Tip: Vermijd het gebruik van schoonmaakmiddelen of zeep en laat de plissé hordeur nadien goed drogen.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze producten of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op!

We helpen je graag!

Eenvoudig een afspraak

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: