Vaste raamhor

De vaste raamhor is een praktische insectenwerende hor en ideaal voor houten kozijnen. Er zijn verschillende manieren van monteren, afhankelijk van de locatie van de scharnieren en jouw wensen. Zo zit de hor voor of in het kozijn. De vaste raamhor is beschikbaar in drie verschillende soorten. Je hebt keuze uit grijs gaas, zwart gaas of pollengaas. Zo zit er altijd iets bij wat past bij jouw wensen en behoeften.

vanaf € 190,-

Vaste raamhor op maat

Een hor van Instyle Decorations is een hor op maat. Onze inmeetspecialisten komen jou volledig ontzorgen tijdens het meetproces. Op deze manier geniet je altijd van een passende hor. We hanteren namelijk een 100% zekerheidsgarantie.

 

Vaste raamhor monteren

Na de inmeting en levering kun je zelf de hor monteren. De door ons bijgeleverde instructies helpen je door het hele proces heen. Het is een eenvoudige montage, waardoor je snel kunt genieten van jouw hor. Zo geniet je niet alleen van de hor, maar ook direct van een frisse wind door het huis. Wel zo prettig!

Vaste raamhor plisse

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Vaste raamhor. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Vaste raamhor inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Vaste raamhor altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Vaste raamhor.

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: