Inzethor op maat

De inzethorren van Instyle Decoration zijn praktisch, stijlvol en onder meer geschikt voor het draaikiepraam. Het zijn horren die je eenvoudig vast kunt klikken in het kozijn. Hierdoor is boren en schroeven niet nodig. En dat is fijn voor je kozijn. Door deze montage is dit type hor uitermate geschikt voor kunststof kozijnen. Een raamhor op maat geeft je de mogelijkheid om zorgeloos het raam open te zetten, zonder las te hebben van muggen of andere insecten.

Inzethorren op maat van Instyle

Jouw nieuwe Inzethor op maat:

Logo Official Keje dealer.
Sfeerfoto vaste plissehordeur.

Heerlijk ontspannen. Altijd!

Inzethor op maat

Onze inzethorren maken we precies op maat voor jouw raam. We komen bij je langs om de juiste maten te bepalen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het inmeten. En hierdoor kunnen wij de garantie bieden dat jouw inzethor op maat perfect in het kozijn zal passen. Het plaatsen van de hor doe je eenvoudig zelf met de bijgeleverde montage-instructies. Inzethorren zijn een ideaal alternatief voor magneet horren.

Inzethor is geschikt voor ieder kozijn

Een inzethor op maat is eenvoudig vast te klikken in het kozijn, zonder boren of schroeven. Hierdoor is dit type hor geschikt voor zowel houten als kunststof kozijnen. Dit type hor is ideaal voor draaikiepramen, omdat deze aan de buitenzijde van het raam gemonteerd kan worden. Zo verliest het draaikiepraam haar functie niet. Op zoek naar een hor voor een naar buiten draaiend raam? Bekijk dan eens onze voorzethorren.

Hoe werkt een inzethor?

Het voordeel van een inzethor op maat is dat je deze eenvoudig kunt bevestigen, door ‘m vast te klikken in het kozijn. Hierdoor kun je het raam open doen en genieten van frisse lucht in de ruimte, zonder last te hebben van insecten. De hor wordt op maat gemaakt voor jouw raam, zo past deze altijd.

Makkelijk een inzethor op maat bestellen

Een inzethor op maat bestel je makkelijk en snel bij Instyle in drie stappen. Zo geniet je van een zorgeloze ervaring. Allereerst vragen we je een inmeetafspraak te plannen. Eén van onze inmeetspecialisten komt dan bij je langs om de inzethor in te meten en je meer te vertellen over de mogelijkheden en levertijden. Nadat je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons een overzicht van de bestelling. Zodra je hier akkoord op hebt gegeven gaan we voor je aan de slag. Je ontvangt de hor(ren) volgens afspraak. Met de bijgeleverde montage-instructies monteer je de inzethor op maat eenvoudig zelf. Zo geniet jij snel en zorgeloos van jouw maatwerk hor(ren).

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze producten of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op!

We helpen je graag!

Eenvoudig een afspraak

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: