Plisséhor

Na een lange zomerdag is het heerlijk om het huis af te laten koelen door het raam open te zetten. Een Instyle plisséhor maakt dit mogelijk zonder dat er insecten, zoals muggen binnenkomen. Zo geniet je van een frisse wind door het huis, zonder het ongemak van insecten. Geniet van een zorgeloze ervaring door een Instyle hor in het kozijn te plaatsen. We komen de hor bij je inmeten, zodat deze altijd past.

Plisséhorren van Instyle

Jouw nieuwe Plisséhor:

Logo Official Keje dealer.
Sfeerfoto vaste plissehordeur.

Heerlijk ontspannen. Altijd!

Raamhorren op maat

Instyle Decoration levert raamhorren op maat. Doordat één van onze inmeetspecialisten jouw kozijnen komt opmeten, profiteer je van 100% zekerheidsgarantie. We bieden je een zorgeloze ervaring. We geven inzicht in alle mogelijkheden voor jouw kozijn en helpen je met het kiezen van de juiste plisséhor. Op deze manier krijg je een raamhor die perfect past in jouw interieur.

Plisséhor voor ieder kozijntype

Je kunt bij ons terecht voor verschillende horren op maat. Voor elk type kozijn hebben we een passende hor. Een aantal plisséhorren uit ons assortiment kan zelfs zonder boren of schroeven gemonteerd worden. Ideaal! Zo heb je een raamhor op maat voor als je liever niet boort in je kunststof of houten kozijn.

Een plisséhor voor alle ramen

Bij Instyle hebben we voor iedere kozijntype een hor. Daarnaast hebben we ook verschillende opties voor jouw ramen. Heb je bijvoorbeeld een schuin dakraam, dan hebben we daar ook een plisséhor voor! Op deze manier kan je alle gewenste ramen voorzien van een stijlvolle plisséhor.

Kies voor een luxe uitstraling met een plisséhor

Een plisséhor is naast functioneel, ook een stijlvolle keuze. Door het zwarte geplisseerde gaas vormt de raamhor een stijlelement in jouw huis. Bovendien is een plisséhor multifunctioneel. Want de raamhorren op maat houden niet alleen insecten buiten, maar ook zonlicht. Je beschermt je meubels tegen verkleuring en ook blijft de warmte meer uit de woning.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze producten of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op!

We helpen je graag!

Eenvoudig een afspraak

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: