Supplente

De Supplente is een prachtige raamhor op maat uit de collectie van Instyle Decorations. Kenmerkend aan deze hor is dat het een combinatie is van een raamdecoratie- en insectenwering in één. Het ene deel is geplisseerd gaas en het andere deel is een geplisseerde stof naar keuze. Het geheel wordt bij elkaar gehouden door een aluminium frame. Een mooie en stijlvolle oplossing voor houten kozijnen.

vanaf € 350,-

Supplente raamhor op maat

De Supplente raamhor maken we voor je op maat. Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en kozijn op te meten. Een zorgeloze meting noemen we dat. Je hoeft niet bang te zijn voor eventuele fouten. Zo profiteer je van raamhorren op maat die ook nog eens fantastisch staan bij jouw interieur. Je kunt de tweede geplisseerde stof namelijk zelf kiezen. Daarnaast is het frame van de hor leverbaar in verschillende kleuren.

Supplente raamhor monteren

De montage van de raamhor doe je zelf. We leveren instructies bij jouw bestelling waardoor je eenvoudig de hor kunt plaatsen. Je ervaart direct het gebruiksgemak van het product. De Supplente hor is voorzien van een uniek touwvergrendelsysteem. Op deze manier positioneer je de hor in de gewenste stand. Dit doe je eenvoudig met de hand. Je schuift de hor gemakkelijk van boven naar beneden of andersom. Zo is er altijd een stand die past bij jouw wensen.

 

Productfoto van supplente raamhor.

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Supplente. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Supplente inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Supplente altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Supplente.

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: