Hordeur openslaande deuren

Een hor voor openslaande deuren? Ook die vind je bij ons. Zo kun jij zorgeloos je tuindeur openzetten. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvolle plissé hordeur of voor strak afgewerkt met een vaste hordeur. Bij ons heb je keuze uit verschillende opties, zodat er altijd een geschikte hordeur is voor jouw openslaande deuren.

Jouw nieuwe Hordeur openslaande deuren:

Instyle-vaste-plissehordeur

Heerlijk ontspannen. Altijd!

Hordeur op maat laten maken

Instyle maakt jouw hordeur op maat. Jij bepaalt het type hordeur en de kleur, wij doen de rest. Lekker zorgeloos. Eén van onze inmeetspecialisten komt de hordeur bij je inmeten, zo weet je zeker dat je deur perfect past. Daarna gaan we aan de slag. We maken je hordeur op maat in onze fabriek en na een grondige check sturen we ‘m naar je op. Je hordeur op maat monteer je eenvoudig zelf.

Hordeur voor openslaande deuren met huisdieren

Een hordeur geeft jou de mogelijkheid om de deuren open te zetten op het moment dat de zon meer gaat schijnen en je wilt genieten van frisse lucht in huis. Terwijl insecten niet zomaar meer door de openslaande deuren naar binnen vliegen, kunnen je huisdieren niet zomaar naar buiten. Toch handig! Ze kunnen namelijk niet meer zomaar door de openstaande deur lopen. Hierdoor biedt jouw hordeur voor openslaande deuren optimaal gebruiksgemak!

Plissé hordeur voor openslaande deuren

Ook voor openslaande deuren is een stijlvolle plissé hordeur gewoon mogelijk. Het voordeel van een plissé hordeur voor openslaande deuren is dat het geplisseerde gaas opvouwt. Hierdoor is de hordeur subtiel zichtbaar en is geen stoorzender. Bovendien is het aluminium frame van de plissé hordeur voor openslaande deuren makkelijk schoon te houden. Deze hordeur maakt dat je gemakkelijk naar binnen en buiten loopt via jouw openslaande deuren en tegelijkertijd de voordelen van de hor ervaart.

Hordeur voor dubbele openslaande deuren

Ook voor dubbele openslaande deuren is een hordeur mogelijk. Een hordeur voor dubbele openslaande deuren geeft je de mogelijkheid om beide deuren open te zetten en te genieten van het weer. Ook heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld maar één openslaande deur open te zetten.

Hordeur bestellen in drie stappen

Bij Instyle decoratie bestel je jouw hordeur voor openslaande deuren in slechts drie stappen. Stap 1: de inmeting We komen zelf bij jou langs om de hordeur voor openslaande deuren in te meten. Zo ervaar je geen zorgen over inmetingen. Daarnaast kunnen we je zo direct informeren over de beschikbare producten en de levertijd. Stap 2: de bestelling Nadat je een keuze gemaakt hebt sturen we een prijsopgaaf. Na jouw akkoord gaan we aan de slag om de producten direct op maat te maken. Stap 3: Jouw hordeur voor openslaande deuren monteren De door jou bestelde Instyle hordeur wordt als totaalpakket bij jou aan huis geleverd. Op deze manier kun je zelf eenvoudig de hordeur voor openslaande deuren plaatsen en direct genieten van een frisse wind door het huis.

Hordeur voor openslaande deuren monteren

Na de inmeting kun je zelf aan de slag met de montage van jouw hordeur. Je monteert de hor eenvoudig met de meegeleverde instructies. Zo kun je direct genieten van de door jou gekozen hordeur op maat! Wij vinden we het belangrijk dat jij zorgeloos gebruik kunt maken van je hordeur. Met een hordeur voor openslaande deuren kun je jouw tuindeuren heerlijk openzetten, zonder dat er allerlei beestjes naar binnen vliegen of kruipen. Waar je wel van geniet? De frisse wind door je huis. Een beetje van buiten naar binnen halen.

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze producten of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op!

We helpen je graag!

Eenvoudig een afspraak

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: