Terrasoverkapping

Aangenaam genieten onder je terrasoverkapping met onze plissés. De plissés beschermen tegen zon en zijn eenvoudig te bedienen. Daarnaast creëer je in een handomdraai en gezellige sfeer onder de overkapping.

vanaf € 275,-

Terrasoverkapping raamdecoratie

Instyle plissés voor terrasoverkappingen zijn speciaal ontworpen voor vlakke montage tussen de liggers van een overkapping. De raamdecoratie wordt op maat gemaakt en met behulp van boren en schroeven gemonteerd. Door de speciale UV-bestendige coating hebben onze terrasoverkapping plissés een zonwerende functie. Het zonweringssysteem kan met behulp van trekbalken naar boven en naar beneden bediend en in iedere gewenste stand gepositioneerd worden. En geen zorgen over het juist inmeten van de zonwering, onze specialist komt het product inmeten! Zo heb jij 100% garantie dat de plissés tot op de centimeter nauwkeurig passen.  

Productfoto van splendid terrasoverkapping.

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Terrasoverkapping. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Terrasoverkapping inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Terrasoverkapping altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Terrasoverkapping.

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: