Rolhor Classic

Een solide rolhor voor houten raamkozijnen; zo laat Rolhor Classic zich het beste omschrijven. De hor kent een eenvoudige bediening en houdt ongedierte probleemloos buiten de deur (of in dit geval je raam 😉). De hor kan zowel binnen als buiten het kozijn gemonteerd worden.

vanaf € 175,-

Een solide rolhor voor houten raamkozijnen; zo laat Rolhor Classic zich het beste omschrijven. De hor kent een eenvoudige bediening en houdt ongedierte probleemloos buiten de deur (of in dit geval je raam 😉). De hor kan zowel binnen als buiten het kozijn gemonteerd worden.

Rolhor Classic op maat

Want zo past deze rolhor precies voor jouw raam! Of je raam nu wat kleiner, of juist groter is. Beschikbaar met een minimale afmeting van 440 millimeter breed en 400 millimeter hoog. De maximale afmetingen bedragen 1400 millimeter breed en 1500 millimeter hoog. We hanteren een vaste prijs voor deze rolhor, ongeacht de afmeting. Door de gesloten cassette en de aluminium geleiders is Rolhor Classic ook heel geschikt om buiten te plaatsen.

Montage en bediening Rolhor Classic

Rolhor Classic kunt u eenvoudig zelf monteren. Dit product wordt altijd met een duidelijke handleiding geleverd. Volg de stappen en je nieuwe rolhor hangt in een mum van tijd. Rolhor Classic kan zowel op als in als op het kozijn gemonteerd worden.

De bediening van de rolhor is eenvoudig. Met een schuifsluiting kun je de hor naar beneden of boven rollen. De schuifjes aan beide uiteinden van de treklijst schuiven in een uitsparing onder de zijgeleider. Hierdoor wordt de treklijst onwrikbaar vergrendeld.

Rolhor Classic is geschikt voor plaatsing op of in houten kozijnen.

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Rolhor Classic. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Rolhor Classic inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Rolhor Classic altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Rolhor Classic.

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: