Splendid Pliss

Van beneden naar boven of andersom. En met veel ruimte voor invallend licht of juist helemaal gesloten. Dat is allemaal mogelijk de Instyle Splendid Pliss. Een veelzijdig plisségordijn met top down bottom up bediening, waardoor het gordijn in elke gewenste stand gehangen kan worden. Ideaal voor elk raam!

vanaf € 275,-

Bediening en montage

De Splendid Pliss van Instyle Decoration is speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen, maar kan uiteraard ook op een houten kozijn geplaatst worden. Dit product monteer je eenvoudig zelf, zonder boren of schroeven. De raamdecoratie wordt met behulp van een magneet- en staalband tussen de glaslatten van het kozijn geplaatst, wat zorgt voor een strak geheel. De Splendid Pliss kan top-down bottom-up bediend en in elke stand gepositioneerd worden.

 

Luxe uitstraling

Deze raamdecoratie is voorzien van een vlak aluminium profiel en geplisseerde stof. Hierdoor geeft de Splendid Pliss een luxe uitstraling aan de woning. Er zijn bijna 90 verschillende mogelijkheden in stofsoort en -kleur. Het frame van de Splendid Pliss is standaard leverbaar in 5 verschillende RAL-kleuren en tegen meerprijs in iedere gewenste RAL-kleur. Zo laat je de raamdecoratie eenvoudig aansluiten op jouw wensen en stijl.

Productfoto van Splendid Pliss.

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Splendid Pliss. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Splendid Pliss inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Splendid Pliss altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Splendid Pliss.

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: