Vaste raamplissé

Een dakraam of raam dat naar buiten toe wordt geopend? Dan zijn onze vaste raamplissés heel geschikt. Het frame, waarbinnen de plisséstof is gespannen, wordt op het kozijn gemonteerd. Door het bedieningssysteem kan het gordijn in elke stand gezet worden. Handig, praktisch en sfeervol!

vanaf € 250,-

Bediening en montage

De vaste raamplissé van Instyle Decoration is zowel praktisch als stijlvol. Het product is voorzien van geïntegreerde handgrepen in de treklijsten en een uniek touw vergrendelsysteem. Hierdoor is het mogelijk de raamdecoratie zowel naar boven als beneden te bedienen en in iedere gewenste stand te positioneren. De vaste raamplissé wordt gemonteerd op het kozijn, door middel van boren en schroeven.

 

Keuze uit verschillende stofkleuren

Bij de vaste raamplissé heb je ruime keuze aan stofsoorten en -kleuren. Zo kun je onder andere kiezen voor een decoratieve, niet-doorschijnende of geheel verduisterende stof. De stoffen zijn leverbaar in 90 verschillende kleuren. Zo laat je de vaste raamplissé eenvoudig aansluiten op de rest van het interieur. Het frame van deze raamdecoratie is standaard leverbaar in 4 RAL-kleuren. Tegen meerprijs is het ook mogelijk voor een afwijkende RAL-kleur te kiezen.

Productfoto vaste raamplissé.

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Vaste raamplissé. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Vaste raamplissé inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Vaste raamplissé altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Vaste raamplissé.

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: