Lamella

Speciaal voor kunststof kozijnen; Lamella. Een jaloezie en shutter in één. Speel met lichtinval en kantel eenvoudig met een handgreep die om de lamel is bevestigd. Lamella geeft sfeer, met een romantische touch.

vanaf € 325,-

Bediening en montage Lamella

De Lamella is een uniek raamdecoratie product. Het betreft een jaloezie en shutter in één. De lamellen kunnen in iedere gewenste stand gepositioneerd worden met behulp van een handgreep. Instyle Decoration maakt de Lamella perfect op maat voor jouw kozijn. De maximale breedte van dit raamdecoratieproduct is 1200 millimeter. Bij een hoogte van meer dan 1200 millimeter wordt de Lamella voorzien van een tussenstijl. De beide vakken kunnen dan afzonderlijk van elkaar worden bediend. De lamellen zijn geïntegreerd in een aluminium frame, die op het kozijn wordt gemonteerd. Hierdoor is deze raamdecoratie vensterbank vrij en zeer geschikt voor draaikiepramen.

 

Op maat gemaakte Lamella

Eén van onze specialisten komt graag bij je langs om de Lamella in te meten. Zo hoef jij je hier geen zorgen over te maken én heb je 100% garantie dat de raamdecoratie tot op de millimeter nauwkeurig past. Onze inmeetspecialist kan je direct informeren over het product en de actuele levertijden. De Lamella is verkrijgbaar in 14 verschillende lamelkleuren. Bij de levering van de raamdecoratie ontvang je montage-instructies. Hiermee plaats je de Lamella eenvoudig zelf, zonder boren of schroeven.

Productfoto van lamella raamdecoratie.

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Lamella. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Lamella inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Lamella altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Lamella.

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: