Rolgordijn

Instyle rolgordijnen zijn praktisch, sfeervol én vriendelijk voor elk kozijn. Het rolgordijn bevindt zich tussen een frame dat met een magneet- en staalband op de glaslatten van het kozijn wordt gemonteerd. Kies voor een lichtdoorlatende of een verduisterd rolgordijn voor je keuken, woonkamer of slaapkamer.

vanaf € 200,-

Eenvoudig zelf te monteren

Het Instyle rolgordijn is zowel functioneel als stijlvol. Deze raamdecoratie is te monteren zonder boren en schroeven. Het rolgordijn zit geïntegreerd in een aluminium frame. Dit frame wordt met behulp van een staal- en magneetstrip op de glaslatten van het kozijn geplaatst. Bij levering van de rolgordijnen ontvang je instructies voor de montage. Het plaatsen van de rolgordijnen doe je eenvoudig zelf, waardoor je in no-time kunt genieten van jouw raamdecoratie op maat. Instyle rolgordijnen zijn verkrijgbaar in vele verschillende stofkleuren. Het frame is standaard leverbaar in 4 RAL-kleuren. Tegen meerprijs is iedere gewenste RAL-kleur mogelijk.

 

Inmeten van het rolgordijn

Het inmeten van raamdecoratie is een specialistische klus, die onze inmeetspecialisten graag voor je uit handen nemen. Zij komen bij je langs om de rolgordijnen in te meten en kunnen je voorzien van informatie over het product en actuele levertijden. Onze rolgordijnen zijn verkrijgbaar in twee verschillende stofsoorten; decoratief en verduisterend. De verduisterende stof zal echter niet voor complete verduistering van de ruimte zorgen. Wil je de ruimte graag volledig verduisteren? Bekijk dan eens onze Splendid Pliss of Day ’n Night raamdecoratie.

Productfoto van rolgordijn.

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Rolgordijn. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Rolgordijn inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Rolgordijn altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Rolgordijn.

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: