Plissegordijnen

Minimalistische raamdecoratie, met een altijd stijlvolle uitstraling. Dat zijn plisségordijnen. De top down bottom up bediening geeft je veel mogelijkheden. Jij bepaalt de stand van de plisségordijnen en zo speel je met lichtinval en privacy.
Onze plisségordijnen bevinden zich in een aluminium frame en zijn dus ideaal voor draaikiepramen en deuren. Je monteert de plisségordijnen zonder boren. Dat maakt ze geschikt voor kunststof kozijnen, maar ook voor nieuwe houten- of aluminium gordijnen waar je liever niet in boort.
Productfoto raamplissé dag en nacht.

Day ‘n Night

vanaf € 325,-

Productfoto van Splendid Pliss.

Splendid Pliss

vanaf € 275,-

Productfoto vaste raamplissé.

Vaste raamplissé

vanaf € 250,-

Productfoto van supplente raamhor.

Supplente

vanaf € 350,-

Stijlvolle plisségordijnen zonder boren

Instyle plisségordijnen maken je ramen mooier, zonder je kozijnen te beschadigen. De fijne plooien in de stof zijn karakteristiek voor het plisségordijn, dat je uittrekt als een harmonica. Daarom worden plisségordijnen ook wel eens harmonicagordijnen genoemd. Door de koordjes in de stof trek je het gordijn open en dicht. Plisségordijnen zijn niet meer weg te denken als aankleding voor het raam en behoren inmiddels tot één van de meest populaire raamdecoratie. Plisségordijnen zijn niet alleen mooi, maar ook lekker praktisch. Daar houden we van bij Instyle! Met onze Splendid Pliss, Mini plissé en Day ’n Night plisségordijnen bieden we voor elk raam een oplossing.

Splendid Pliss

Je keukenraam, het raam in je woonkamer of kantoor: Ze worden mooier met Splendid Pliss. Jij bepaalt hoe het licht naar binnen valt. Ga voor helemaal open, volledig gesloten en alles daartussenin, op elke positie in je raam. Mogelijk gemaakt door de top down bottom op bediening van Splendid Pliss. Deze plisségordijn zonder boren zijn verkrijgbaar in ruim 90 stofsoorten. En als transparante-, niet doorschijnende- of verduisterende stof. Het aluminium frame is in bijna elke RAL kleur mogelijk.
Productfoto van Splendid Pliss.

Splendid Pliss

Day ’n Night

Compleet verduisterd of zacht en transparant: Het is allemaal mogelijk met ons twee in één plisségordijn Day ’n Night. In het frame combineren we twee aparte plisségordijnen met elkaar. Je bedient ze als twee aparte gordijnen en bepaalt zelf welk gordijn je op welk moment van de dag een prominente rol geeft voor je raam.  

Productfoto raamplissé dag en nacht.

Day ‘n Night

In frame plisségordijnen inmeten en monteren

Al vanaf het begin genieten van je nieuwe raamdecoratie? Dat begint bij een zorgeloos inmeting. Die klus nemen wij graag voor onze rekening. Een specialist komt bij je aan huis en meet je toekomstige plisségordijnen nauwkeurig in. Hij geeft advies en je aan de hand van de kleurstalen maak je de juiste keuze.

En omdat je de plisségordijnen zonder boren monteert, doe je dat eenvoudig zelf. Je bevestigt het frame met behulp van een staal- en magneetband tussen de glaslatten van je kozijn. Het smalle frame vormt een fraai geheel met je kozijnen, zeker wanneer je gekozen hebt voor een frame in dezelfde kleur als je kozijnen. 

Raamdecoratie op maat

Maak jouw raam af met de juiste raambekleding. Kies je een rolgordijn, plisségordijn of ga je toch voor een jaloezie. De keuze is aan jou. Om zeker te weten dat je raambekleding altijd past, komen wij de maten bij je opmeten. Wel zo handig! 

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Plissegordijnen. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Plissegordijnen inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Plissegordijnen altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Plissegordijnen.