Schuifhordeur voor houten kozijnen

Een stijlvolle, stevige hordeur voor jouw houten deurkozijn? Dat is een schuifhordeur! Voorzien van een prachtig slank aluminium profiel, dat standaard verkrijgbaar is in 4 kleuren en met verschillende varianten gaas. Vind een schuifhordeur die voldoet aan al jouw wensen!

vanaf € 375,-

Schuifhordeur op maat 

Ook onze schuifhordeuren maken we op maat. De schuifhordeur is een vaste hordeur en schuift heen en weer tussen de boven- en ondergeleider. Dit type hordeur is geschikt voor elk type houten kozijnen. Jij geeft de breedte en de lengte/hoogte van de schuifhordeur aan ons deur en wij gaan voor je aan de slag. Zo zorgen wij dat de hor voor schuifpui perfect past.

Aluminium profiel en gaas 

Het aluminium profiel van de schuifdeur is slank te noemen met een dikte van slechts 15 millimeter. Dit profiel is verkrijgbaar in 4 standaard RAL-kleuren, maar tegen geringe meerprijs is een kleur naar wens ook mogelijk. Houd dan wel rekening met een iets langere levertijd. Het gaas is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs en je kunt ook kiezen voor speciaal pollen- of petscreen gaas.  

Monteren & gebruiken 

Al onze producten zijn eenvoudig zelf te monteren. Zo ook onze schuifhordeur. Montage is alleen op dag van het kozijn mogelijk. De geleiders worden hier op geschroefd. De schuifhordeur wordt met een duidelijke handleiding geleverd. Stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je de hordeur monteert.  

De schuifhordeur schuift heen en weer over de geleiders. De deur kun je openen en sluiten met een geïntegreerde handgreep.  

Productfoto van schuifhordeur.

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Schuifhordeur voor houten kozijnen. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Schuifhordeur voor houten kozijnen inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Schuifhordeur voor houten kozijnen altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Schuifhordeur voor houten kozijnen.

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: