Jaloezieën

Ontdek de ultieme gemakken van jaloezieën zonder boren. Van de eenvoudige installatie tot de veelzijdige toepassing en esthetische opties.
Onze jaloezieën combineren een romantische en moderne uitstraling en passen perfect bij elke interieurstijl. Het aluminium frame en magneetkracht maken gaten boren overbodig. Vind de perfecte raamdecoratie voor jouw huis. Altijd op maat gemaakt en snel geleverd.
Productfoto van lamella raamdecoratie.

Lamella

vanaf € 325,-

Productfoto van Latende Jaloezie.

Latende Jaloezie

vanaf € 250,-

Jaloezieën zonder boren

Met onze jaloezieën regel je eenvoudig de hoeveelheid licht die je in je kamer wilt hebben, terwijl je tegelijkertijd geniet van privacy. Of je nu kiest voor onze verfijnde Latende jaloezieën of de robuustere Lamella; je kunt er zeker van zijn dat je raamdecoratie perfect past. Wat onze jaloezieën onderscheidt, is dat ze moeiteloos te bevestigen zijn zonder te boren. Dankzij het innovatieve frame dat je met magneet- en staalband bevestigt, blijven je kozijnen volledig intact. Geen gedoe met gereedschap of schroeven, maar wel het gemak van prachtige raamdecoratie.

Gemakkelijke installatie

Een van de grootste voordelen van jaloezieën zonder boren is het gemak van installatie. Traditionele jaloezieën vereisen montage door gaten in het raamkozijn. De jaloezieën van Instyle Decoration wordt bevestigd met een slank aluminium frame. Dit zorgt ervoor dat de jaloezie altijd strak tegen het raam blijft zitten. Zelfs wanneer je het raam in een kiepstand zet. De jaloezie wordt eenvoudig op het kozijn bevestigd met behulp van een magneet- en staalband. Dankzij het slimme ontwerp kun je de jaloezie zelf installeren.

Veelzijdige oplossing

Bovendien bieden jaloezieën zonder boren een veelzijdige oplossing voor jouw raam. Wij bieden jaloezieën die zonder boren gemonteerd kunnen worden en die altijd perfect passen. En met een fraaie afwerking. Dit geeft je de vrijheid om je hele huis te voorzien van stijlvolle raamdecoratie. Onze jaloezieën zonder boren zijn verkrijgbaar in verschillende lamelkleuren, evenals het frame om te voldoen aan jouw smaak.

Jaloezieën zonder boren op maat

Bij Instyle Decoration zorgen we ervoor dat onze jaloezieën perfect op maat worden gemaakt voor jouw kozijn. Het inmeten van raamdecoratie is een nauwkeurige taak, en die nemen we dan ook serieus. Een van onze gespecialiseerde medewerkers komt bij jou langs om de exacte maten op te nemen van de jaloezieën. Tijdens het inmeetbezoek neemt onze specialist alle kleurstalen mee, zodat je de diverse kleuropties rustig in het echt kunt bekijken.

Raamdecoratie op maat

Maak jouw raam af met de juiste raambekleding. Kies je een rolgordijn, plisségordijn of ga je toch voor een jaloezie. De keuze is aan jou. Om zeker te weten dat je raambekleding altijd past, komen wij de maten bij je opmeten. Wel zo handig! 

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Jaloezieën. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Jaloezieën inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Jaloezieën altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Jaloezieën.