Inzethor

Ideaal na een warme zomerdag! Door het aluminium frame is deze hor op maat geschikt voor zowel een kunststof als een houten kozijn.

vanaf € 85,-

Inzethor op maat

De inzethor van Instyle is een hor op maat. Wij streven ernaar jou te ontzorgen in je zoektocht naar de best passende hor. Zo komen we bij je langs om alles op te meten. Je hoeft dit dus niet zelf te doen. Ideaal en zonder zorgen!

Inzethor monteren

Nadat jouw kozijnen en ramen zijn opgemeten door onze specialisten, maak je een keuze voor jouw inzethor op maat. Doordat we een 100% zekerheidsgarantie hanteren, past het product altijd. Monteren gaat eenvoudig en doe je zelf. Met behulp van een duidelijke instructie. . Op deze manier kun je direct aan de slag met de montage en geniet je direct van een frisse wind door jouw huis.

Inzethor voor verschillende kozijnen

De inzethor beschikt over een aluminium frame waardoor deze past op zowel een houten als een kunststof kozijn. Je hebt hierdoor keuze in een plissé hor of een standaard hor. Bovendien is het frame van de hor bestelbaar in verschillende RAL kleuren. Op deze manier past de hor in jouw interieur en vormt jouw huis echt één geheel.

 

inzethor

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Inzethor. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Inzethor inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Inzethor altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Inzethor.

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: