Splendid Plisséhordeur

Op zoek naar een functionele én stijlvolle hordeur? De splendid plisséhordeur op maat is een hordeur die voldoet aan jouw eisen! Het frame bestaat volledig uit aluminium waardoor het geheel een strakke en robuuste uitstraling krijgt. Daarnaast is de hordeur geruisloos in gebruik. De splendid plisséhordeur is een stijlvolle toevoeging aan jouw woning. Geschikt voor zowel houten kozijnen als kunststof kozijnen.

vanaf € 325,-

Splendid plisséhordeur op maat  

Jouw splendid plisséhordeur wordt altijd op maat gemaakt. Eén van onze inmeetspecialisten komt bij je langs om de hor op te meten. Zo profiteer je van een zorgeloze ervaring. Bovendien heb je geen onzekerheid over eventuele verkeerde maten, maar heb jij de perfecte hordeur op maat. En door de 100% zekerheidsgarantie past de hor altijd. Ideaal!  

 

Splendid plisséhordeur monteren  

De splendid plisséhordeur monteer je eenvoudig zelf! Bij jouw bestelling leveren we een handige instructie om de hordeur te plaatsen., zo kun je direct zelf aan de slag! Geniet in een handomdraai van de frisse lucht die naar binnen komt!  

 

 

plissehordeur op maat

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Splendid Plisséhordeur. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Splendid Plisséhordeur inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Splendid Plisséhordeur altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Splendid Plisséhordeur.

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: