Rolhor Zenit

Rolhor Zenit is een stevige en degelijke rolhor, waarbij het gaas wordt opgerold in een gesloten cassette. De hor wordt gesloten door een handige schuifsluiting. Rolhor Zenit is hierdoor makkelijk in gebruik. Daarnaast staat een Instyle Decorations hor bekend om zijn eenvoudige plaatsing en we geven je 100% zekerheidsgarantie.

vanaf € 200,-

Rol hor zenit op maat  

Door de 100% zekerheidsgarantie van Instyle weet je altijd zeker dat jouw hor past. Dus geen onzekerheid over het goed inmeten van de hor. Dat doen onze inmeetspecialisten voor je.  Ideaal! Het monteren van de hor doe je wel zelf, maar gaat eenvoudig en zonder gedoe. Je geniet zo snel en eenvoudig van de frisse wind door jouw huis.   

 

Hoe werkt rolhor Zenit  

Rolhor Zenit is voorzien van een gesloten cassette. Hierdoor is de hor stevig en degelijk. Zo hoef je bij sterke wind niet bang te zijn dat jouw hor uit de geleiders waait. Wel zo’n geruststelling. Je sluit de hor met de schuifsluiting. De schuifjes aan het einde van de treklijst schuif je naar buiten toe, in de zijgeleider. Wil je de hor weer openen? Dit doe je eenvoudig door de schuifjes weer naar binnen te schuiven.  

 

Beschikbaar in verschillende kleuren 

We begrijpen dat je de kleuren in jouw huis bewust hebt uitgekozen. Een hor hoeft daar niet van af te wijken. Rolhor Zenit is leverbaar in verschillende kleuren. Zo past de hor altijd in jouw interieur en vormt jouw woning écht één geheel.  

 

 

Rolhor Zenit Instyle

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Rolhor Zenit. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Rolhor Zenit inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Rolhor Zenit altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Rolhor Zenit.

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: