Vaste raamhor op maat

Het belangrijkste voordeel van een vaste raamhor is dat je deze het hele jaar kunt laten hangen. De meeste mensen gebruiken een hor in de zomer om muggen te weren. Die zijn er natuurlijk een stuk minder gedurende andere seizoenen. Maar je hebt vast gemerkt dat ook andere insecten er niet voor terugdeinzen om via het raam naar binnen te vliegen. Een vaste raamhor is daarom het hele jaar door nuttig. Bijkomend voordeel is dat je de hor niet telkens na de zomer hoeft te verwijderen om deze de volgende zomer weer te plaatsen. Dat scheelt een hoop tijd! 

Vaste raamhorren op maat van Instyle

Jouw nieuwe Vaste raamhor op maat:

Logo Official Keje dealer.
Sfeerfoto vaste plissehordeur.

Heerlijk ontspannen. Altijd!

Voor welk type kozijn geschikt?

Onze traditionele vaste raamhor en vaste raamhor plissé worden gemonteerd met behulp van boren en schroeven. Deze horren zijn daarom enkel geschikt voor houten kozijnen. Boorgaten in kunststof kozijnen zijn niet meer te herstellen en dat is natuurlijk zonde. De Instyle Decoration klemhor wordt gemonteerd met behulp van dunne klemmen. Deze is te bevestigen zonder in het kozijn te hoeven boren en daardoor ook geschikt voor kunststof en aluminium kozijnen.  

Pollen weren met vaste raamhor 

Bij Instyle Decoration heb je eveneens de mogelijkheid jouw vaste raamhor te laten voorzien van pollengaas. Dit gaas is speciaal ontwikkeld om naast insecten ook pollen te weren. Doordat het gaas fijn geweven is en wordt voorzien van een speciale coating, houdt het tot wel 99% van de pollen tegen. En aangezien je de vaste raamhor het hele jaar kunt laten hangen, geniet je gedurende ieder seizoen van deze pollenwerende werking.   

 

Inmeetafspraak plannen 

Het inmeten van een vaste raamhor kan best ingewikkeld zijn. Met onze gratis inmeetservice hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Eén van onze inmeetspecialisten komt graag bij je langs om de hor(ren) in te meten. Zo weet jij zeker dat jouw vaste raamhor straks precies in het kozijn past en optimaal functioneert. Tijdens de inmeetafspraak ontvang je eveneens meer informatie over het product en bijbehorende levertijden.  

 

Advies en contact

Ontvang je graag meer informatie over onze producten of het inmeten van onze producten? Of heb je product-specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op!

We helpen je graag!

Eenvoudig een afspraak

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: