Inzetplisséhor Ziza

De inzetplisséhor ZIZA is een hor op maat, speciaal gemaakt voor een kunststof kozijn. Doordat de hor voorzien is van zwart plissé gaas, geeft deze hor een luxe uitstraling aan jouw woning. De hor is hierdoor niet alleen insectenwerend, maar ook een stijlonderdeel. Win-win!

vanaf € 225,-

Inzetplisséhor ZIZA op maat

De inzetplisséhor ZIZA maken we voor je op maat. Zo geniet je van perfect passende raamhorren op maat zonder zorgen. Onze inmeetspecialisten komen namelijk jouw kozijn en raam opmeten. Jij hebt dus geen zorgen over een eventuele foute maat! Door onze 100% zekerheidsgarantie past de hor altijd.

Inzetplisséhor ZIZA monteren

Nadat je de keuze hebt gemaakt voor jouw hor op maat, kun je deze gemakkelijk zelf monteren. Je krijgt het volledige pakket thuisbezorgd, inclusief eenvoudige instructies. Op deze manier kun je meteen aan de slag en snel genieten van frisse lucht in je huis.

 

Productfoto van Inzetplisséhor Ziza.

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Inzetplisséhor Ziza. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Inzetplisséhor Ziza inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Inzetplisséhor Ziza altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Inzetplisséhor Ziza.

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: