Day ‘n Night

Lekker licht overdag en donker in de nacht, met één plisségordijn. Dat is mogelijk met ons Day ’n Night plisségordijn. Combineer twee stofsoorten met elkaar en stel je perfecte gordijn samen. Voor elk moment van de dag!

vanaf € 325,-

Bediening en montage

De Day ‘n Night is een uniek plisségordijn dat is voorzien van twee stoffen, één voor overdag en één voor ’s nachts. Je kunt zelf bepalen welke stofsoorten je met elkaar combineert. Het aluminium frame van de Day ’n Night wordt met behulp van een magneet- en staalband tussen de glaslatten van het kozijn geplaatst. Je monteert deze raamdecoratie op maat eenvoudig zelf, zonder boren of schroeven. Doordat de Day ’n Night is voorzien van drie geïntegreerde trekbalken en top down / bottom up bediening, kun je deze in iedere gewenste stand positioneren.

 

Ruime keuze in stofsoorten en kleuren

Jouw Day ’n Night plisségordijn wordt altijd op maat gemaakt. Vanwege het relatief hoge gewicht van de twee stoffen is de maximale breedte van dit product 1400 mm. Eén van onze specialisten komt graag bij je langs om de raamdecoratie in te meten. Zo heb je 100% zekerheid dat de Day ’n Night plissés perfect zullen passen. Onze inmeetspecialist neemt een stalenboek voor je mee, zodat je de stofsoorten en -kleuren nog even rustig in het echt kunt bekijken. Bij de Day ’n Night heb je keuze uit 4 verschillende stofsoorten in vele verschillende kleuren.

Productfoto raamplissé dag en nacht.

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Day ‘n Night. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Day ‘n Night inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Day ‘n Night altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Day ‘n Night.

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: