Mini Plissé

vanaf € 275,-

Mini Plissé op maat 

Wij maken jouw Mini Plissé perfect op maat. Aan de hand van de meetinstructies geef je de maten aan ons door en gaan wij voor je aan de slag. Voor deze plisségordijnen geldt een maximale breedtemaat van 2000 millimeter en een maximale hoogte van 2000 millimeter. Voor het aluminium profiel heb je keuze uit 5 standaard RAL-kleuren, maar tegen een kleine meerprijs is een framekleur naar wens ook mogelijk. De stof is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun jij de Mini Plissé helemaal laten aansluiten op jouw wensen.  

 

Let op: De verduisterende stoffen zijn niet zo verduisterend als bij onze overige raamdecoratieproducten. De verduisterende stof is een enkele stof, waardoor er altijd licht naar binnen kan komen. 

 

Monteren & bedienen 

Monteren doe je zelf! Met behulp van onze handige handleiding. Die leveren we altijd mee met het product. De Mini Plissé is door de schroefloze montage uitermate geschikt voor kunststof kozijnen, maar kan natuurlijk ook prima bij houten- en aluminium kozijnen. Het aluminium profiel wordt met een staal- en magneetband tussen de glaslatten van het kozijn geplaatst. De bevestiging is stevig en veilig.  

 

De Mini Plissé kun je zowel top down als bottom up bedienen met behulp van een handgreepje. Je kunt het plisségordijn dus op elke gewenste stand positioneren. Handig voor als je last hebt van een (laagstaande) zon. Je kunt er een speels effect mee creëren. Jij bepaalt!  

Productfoto van mini plissé midden.

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Mini Plissé. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Mini Plissé inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Mini Plissé altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Mini Plissé.

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: