Vaste hordeur

Deze vaste hordeur van Instyle is voorzien van stevige, in verstek gezaagde aluminium profielen. Hierdoor heeft de hordeur een robuust uiterlijk en is deze bestand tegen weer en wind. De standaard toegevoegde 30 cm schopplaat zorgt voor bescherming tegen schoppen en stoten, waardoor de hordeur langer mee zal gaan. Tegen meerprijs zijn ook meerdere schopplaten mogelijk.

Vaste hordeur op maat

De vaste hordeur functioneert als klapdeur; aan één kant van de deur worden scharnieren geplaatst. Afhankelijk van de gewenste draairichting kun je ervoor kiezen de scharnieren aan de linker- of rechterkant van de deur te laten plaatsen. De hordeur is eenvoudig te openen en sluiten met behulp van een handgreep. Door de magneetsluiting sluit de vaste hordeur altijd snel en goed, waardoor insecten geen kans hebben binnen te komen. Bij Instyle zorgen we ervoor dat uw hor op maat gemaakt wordt, zodat deze optimale insectwering biedt.

Hordeur met schopplaat

De vaste hordeur wordt standaard geleverd met één schopplaat. Je kunt er ook voor kiezen meerdere schopplaten te laten monteren. Een hordeur met schopplaat zal langer meegaan, omdat het gaas beter beschermd is tegen stoten. Voor een hordeur geen onnodige luxe, want er wordt regelmatig per ongeluk tegen de hor aangelopen. Zeker wanneer er kinderen en/of huisdieren aanwezig zijn is een hordeur met schopplaat aan te raden.

Voordelen van een vaste hordeur

Een vaste hordeur kent verschillende voordelen. Door de stevige in verstek gezaagde aluminium profielen zal dit type hordeur lange tijd meegaan. Mede hierdoor kan de hordeur het hele jaar door gebruikt worden. Het frame van de hordeur is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je deze goed kunt laten aansluiten op de rest van het interieur. We komen de vaste hordeur gratis inmeten, zo weet u zeker dat deze perfect past. Tijdens de inmeetafspraak kun je ook meer informatie vragen over onze producten, de mogelijkheden en bijbehorende levertijden.

Vaste hordeur

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Vaste hordeur. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Vaste hordeur inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Vaste hordeur altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Vaste hordeur.

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: