Vaste hordeur plisse

Als je op zoek bent naar een hordeur die zowel insectenwerend is als een stijlitem, dan is de vaste plissé hordeur iets voor jou! De hordeur is speciaal gemaakt voor een houten kozijn met een deur of raam die naar buiten toe opent. Het aluminium frame van de hor zorgt voor een stevig en degelijk frame.

vanaf € 300,-

Vaste plissé hordeur op maat  

Een plissé hordeur van Instyle Decorations is een hordeur op maat. Bovendien profiteer je van een 100% zekerheidsgarantie. Onze inmeetspecialisten komen bij jou langs om de maten van het kozijn en het raam op te meten. Op deze manier past de hor altijd en heb je geen zorgen over eventuele verkeerde maten. Wel zo prettig. 

Vaste hordeur plissé monteren  

De montage van de vaste plissé hordeur doe je zelf. We leveren eenvoudige instructies bij jouw bestelling waardoor je eenvoudig de hor kunt plaatsen. Je ervaart direct het gemak van jouw hordeur. Bovendien geniet je direct van het stijlvolle plisségaas.  

 

Productfoto van Instyle vaste plissehordeur.

Eenvoudig een afspraak in drie stappen

Naast dat we je ontzorgen, vinden we het belangrijk dat je snel kunt genieten van jouw Vaste hordeur plisse. Daarom kun je bij ons bestellen in drie eenvoudige stappen.

Vaste hordeur plisse inmeten

Onze inmeetspecialisten komen bij je langs om het raam en het kozijn op te meten. Zo weet je zeker dat Vaste hordeur plisse altijd past. Bovendien kunnen we je uitgebreid informeren over ons aanbod. Zo kies je altijd een hordeur die past in jouw kozijn én in jouw interieur.

Jouw bestelling

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, sturen we je een overzicht van je bestelling. Op dit overzicht geef jij een akkoord. Op het moment dat we deze hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelde hor!

Jouw bestelling snel in huis.

Tot slot, krijg je jouw bestelling thuisbezorgd. Je kunt direct zelf aan de slag met de montage. Aan de hand van de door ons meegeleverde instructies te volgen. Zo geniet je snel van jouw Vaste hordeur plisse.

Onze specialist komt graag bij je langs!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. We komen bij je langs, geven productadvies, meten nauwkeurig in en zorgen voor een snelle levering van je bestelling!

Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul onderstaand formulier in om je voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo snel mogelijk!

Over welk product wil je meer informatie?
Geef een voorkeursdag en dagdeel: